Pembersih muka all in one yang berkesan untuk mencerah & menghaluskan kulit dari gabungan 99 buah-buahan,sayur-sayuran,ulam-ulaman & herba terpilih dari 99 Kepulauan Langkawi.
Rasailah perubahan kulit anda walaupun pertama kali menggunakannya. Anda pasti jatuh hati!


Ninetynine Face dan Miracle Mask sangat berkesan untuk semua jenis kulit. Tidak kira apa sahaja masalah kulit yang anda alami, Ninetynine face dan Miracle Mask akan mengembalikan semula wajah bersih anda yang asal malah lebih baik lagi. Ia bertindak mengecutkan jerawat dengan segera dan juga menghilangkan parut jerawat tersebut. Ninetynine Face dan Miracle Mask juga bertindak mencerahkan, menghaluskan, menegangkan, melicinkan serta mengecilkan pori-pori kulit muka.

Malah jika anda mengalami gatal-gatal kulit (akibat resdung), anda tidak perlu risau kerana Ninetynine Face dan Miracle Mask juga mengubati masalah resdung pada kulit wajah anda. Selain itu, anda pasti akan merasai keberkesanannya pada kali pertama menggunakannya. Kulit anda pasti akan lebih bersih, berseri, tidak berminyak dan juga lembab.





"terima kasih sgt2 kat akak promote cleanser tuh..alhamdulillah, oily kat muke mmg berkurang sgt,lepas cuci tuh rs moist je kulit, cuci muke (cleanser 99) setiap hr + miracle mask 3x dlm seminggu, memang betul2 puas hati..jerawat 2,3 biji je..parut makin pudar sket2, memang marbelessssssss la..memang jatuh cinta la dgn poduk akak ni...lagi satu memang ssh nk cr produk yg natural bebas dr kimia ni..ni la satu2 nye produk akak yg cukup berkesan dgn kulit muke sy."

sy suke pkai facial tu..kulit rase lembut,parut mmg da mkin kurang.. lepas tu sy pkai mask plak..nmpk la ketara perubahan tu....cm skrg ade gk la ckit2 tumbuh lagi jerwat kecik2..bila pkai pencuci tu tempek lame2 jerawat pun jadi kering...2 3 hari da bek dah...cm skrg cepat la jearwat baik....xcam dulu"

Setelah saya menggunakan Ninety Nine Face sebanyak 3 kali, saya terasa kulit wajah nampak perbezaan...sebelum ni terdapat kedutan di tepi bibir dan selepas menggunakan product tersebut kedutan di tepi bibir tidak kelihatan lagi..Saya terasa begitu gembira sekali dengan perubahan ini..Ninety Nine Face amat berkesan..Belum cuba belum tahu..

Sy da pkai pncuci n mask ni da sbln n byk prbhan trutama kulit kurng brmnyk n lbh licin...parut2pun da smkn pudar..ni sy order pncuci muka 4 2nd time n order juga pncuci n mask utk org len yg brmnt dgn prbhan pada sy...

kaknur...99 face tu baguslah..sya dah pakai beberapa hri ni... kulit sya nampak perubahan n makin cerah...thank byak22

Ni gambar saya sebelum dan selepas penggunaan sehari Ninetynine Face dan Miracle Mask.Selepas sehari pakai, kulit dah tak berminyak, kulit semakin cerah , jerawat cepat kering. Memang nampaklah perubahannya. Kulit pun rasa lebih lembut dan licin . Sekarang dalam usaha nak mengilangkan parut-parut yang ada. Nantikan perubahan saya..Terima kasih kak nur, memang bestlah produk ni.

salam....saya ingin berkongsi pengalaman saya menggunakan pencuci 99 dan mask . semenjak guna perubahan yang saya alami adalah kulit lembap, cerah , licin, lembut n gebu . rasa seronok bila sentuh kulit selepas guna produk. sekarang saya hanya memakai krim pelindung sahaja bila keluar tanpa alas bedak (compact). kulit nampak natural n berseri-seri. saya syorkan anda juga menggunakannya dan rasailah sendiri keberkesanannya. terima kasih ninetynine & miracle mask.

Salam kaknur, first i pakai kan, wow totally shock, sebab jerawat yg semalam kuar dah kecut...memang best la...kak nur kalu beli banyak dapat murah x?

salam kak,nak oder cleanser...dlu sy beli yg btl kcik..next oder beli btl besar... alhamdulllah mmg puas ati...mmg sesuai dgn kulit sy.. dh dkt 3 bln dh pakai...alhamdulillah..ni nk beli yg btl besar..bp rm?

Askum k.nur,sy punya parut di leher dan muka sikit2 semakin pudar...Alhamdulillah"

salam kaka Nur, sy liana dr JB..baru mggu gna 99Face + Miracle Mask, smlm (01052010) jumpa spupu n ibu saudara, mereka mngatakan kulit muka sy smkin licin, kurang bekas jerawat dan smakin cerah..alhamdulillah.. mmg kalo xde kerja Miracle Mask mmg sy tepek kan seluruh muka..MMG BEST.. double THUMB UPS...thanks kak Nur

salam k.nur..sy da try mask n 99 face selama seminggu..kesan sgt ketara. muka sy da xberminyak lagi , jerawat da xd n parut pun da pudar..best sgt! syukur sgt dpt jumpe produk akak..sy akan jadi pelanggan setia akak!! kakak n adik sy asik tanya je rahsia sy neh.. hehe n sy rekemen kan kat diorang.."

salam kak, bole x sy promo produk akak kat blog sy? sbb sy sndr mengakui keberkesanan 99face n miracle mask... b4 ne sy da pakai produk yg brtus2 ringgit.. tp sukur la bru 3ari guna 99face n miracle mask kesannya mmg menakjubkan...muka licin,jerawat kecut,parut pudar..

Salam kaknur,syira nk order lg m.mask tu la..mama n adk sume nk pkai.. smlm syra p wat facial ksi picit kuar sume whthead tu bru ok ckt muke xde biji2..mlm td pkai mask hlg parut2 itam tu kak,skrg tgl ckt lg... bru 2kali pkai..klo smgu mst hlg kot..mama pun ckp muka syra pg ni nmpk cerah ckt...huhu suke2...:-)

salam k.nur, testimoni ni ikhlas dari sy..sy sgt berpuas hati dgn produk 99face n mask. selama ni mcm2 produk yg sy pakai..mcm2 salon kecantikan sy pegi,tpi masih xdpt selesai kan masalah jerawat n parut.dari produk yg paling mahal smpai la yg paling murah,suma sy da cuba.kalau ada kesan pn, tu xkn tahan lama.kdg tu geram sgt, bnyk aktiviti trbatas.sy segan nk berdepan dgn org ramai. syukur dpt jmpe produk akak,sy terus try..alhamdulillah , kesannya mcm yg akak dpt tgk..rmai kwn2 asik tnya apa rahsia..sy percaya pd produk ni dan akan ttp terus gunakan nya!! jerawat lagi , produk ni ttp dihati..!! thanks a lot akak...



 







website analysis