Miracle Mask Sangat berkesan untuk: -Semua jenis kulit dan semua peringkat umur. - Mengecutkan jerawat dan menghilangkan parut. - Memudarkan jeragat dan pigmentasi. - Melicinkan dan melembutkan kulit. - Mengurangkan serta menghilangkan gatal-gatal di kulit muka dan badan. - Menegangkan dan mencerahkan kulit. - Lulur badan dan scrub muka supaya kulit menjadi lembut,cerah dan licin.

PROMOSI!!
100gm Miracle Mask
Semenanjung : RM35 percuma 15gm Ninety Nine Face
Sabah & Sarawak : RM45 percuma 15gm Ninety Nine Face

300gm Miracle Mask
Semenanjung : RM80 percuma pos laju
Sabah & Sarawak : RM90 percuma pos laju

PAKEJ PENGEDAR
Semenanjung : 20 kotak RM200 termasuk pos laju
Sabah & Sarawak : 20 kotak RM250 termasuk pos laju


Semenanjung : 50 kotak RM430 termasuk pos laju
Sabah & Sarawak : 50 kotak RM500 termasuk pos laju


Semenanjung : 100 kotak RM800 termasuk pos
Sabah & Sarawak : 100 kotak RM950 termasuk pos




41 comments:

zali said...

Terima kasih memperkenalkan produk yang sungguh istimewa ini kepada saya... Sungguh hebat!

W. Hasrol B. W. Ismail said...

Assalamualaikum kak nur,

Nak kasik komen skit, produk miracle mask nie mmg bagus..berseri2 muka org umah saya skrg nie..tiap2 malam tempek..kulit dia pun nampak tegang cerah..gembira rasanya tgk isteri makin cantik..amazing..

kak.khem said...

salam utk semua pengguna MIRACLE MASK, saya ni nak kata baru kenal prdk ni tak la..dah lama gak dpt dari nur tp asyik tak guna2..hehehehe so alhamdulillah...lepas guna mask ni mmg superb & marbeles...kekekeke tak yah nak gi salon buat treatment kita sendiri jer buat... kulit rasa gebu..rasa nak pegang jer kulit muka tu...bila dah guna mula promote kat member soh dorang rasai hasil baru 2 hari guna...tak tau nak gmbrkan camner gebunyer..nk rasa tu korang kena try guna...sapa2 nak kawin nak jimat takmo gi salon try la mask ni..mmg BERBALOI!!!

kak rok said...

testimoni sy.

memula dulu sy guna mask ni bersama-sama eumora dijadikan scrub dan juga untuk lulur badan. Dulu2 suka pakai bedak sejuk tp skng ni suka menempek muka mlm2 dgn mask ni. Kesan dari guna miracle mask ni yg ketara ialah kulit lebih licin dan gebu, terasa halus dan tegang. Parut2 dan noda hitam juga sudah pudar.Sesekali manjakan diri, santai2 di bilik air lama2 sambil lulur badan mggunakan miracle mask ini mmg best. Ianya satu terapi yg bagus khususnya untuk menghilangkan stress dan merehatkan minda sambil membelek kulit dan tubuh anda. usap lah dan rasailah belaian dgn menggunakan miracle mask ini untuk kesan yang lebih terhadap kulit anda.

sham said...

really amazing product..actually dah banyak product yang saya cuba dan banyak wang yang dihabiskan untuk mengatasi masalah kulit muka saya,hasilnya kurang memuaskan..hinggalah saya diperkenalkan dengan product Miracle dari Kak Nur..hasilnya mengkagumkan..jerawat jadi kecut,kulit lebih licin dan gebu.kawan2 bertanya apakah rahsianya...thanks kak nur

anak_itek said...

salam semua...sy suerizal dah lama menggunakan produk fcu miracle ni especially dia nyer masker..memang bestlaa lepas pakai tu kuli muka jadi tegang, halus dan nampak cma shining jerr..bau dia pun menarik cam ala ala herba herba gitu kan..blh juga guna utk lulur badan dan hasilnya memng memberangsankan dan mematikan kulit kulit mati..tak caya??jom cuba!!

E.M.B.U.N.I.R.M.A.L.A said...

Wah!!! dah ramai yang yang jadi pengguna miracle!

Saya pun pengguna miracle.. dah dua bulan saya guna...

masalah saya sebelom nih, jerawat mudah tumbuh sebab muke saye nih sensetip.. pakaimekap sket... jerawat naik kemain banyak..

bile saya pakai miracle... hari pertama je da nampak perubahan. Pores mengecil, parut berwarna hitam semakin pudar, jerawta batu da mengecot... kalo yang sakit ... jadi tak sakit walopon masih nampak jelas jerawatnya... Yang penting.... saya sendiri dapat rasakan perbezaan kelicinan kulit saya! Amazing kan? sebab tu sekarang nih saya da jadi pengguna setia... n da jadi pengedar pun... saya nak tolong semua kengkawan lain yang ada masalah macam saya!

credit to kak Nur yang kenalkan produk nih...

Miracle mask fully reccommended!!!

Muhafis said...

smoga sukses kaknur.. blog sy bese je.. blog suka2.. len lah blog akak nie.. bisnes.. =)

FCUMIRACLE said...

Terima kasih banyak pada semua yg bagi komen dan testimoni di blog kaknur...semoga anda semua berpuas hati dgn produk dan servis yg diberikan...

Anonymous said...

as'kum kak nur

terima kasih memperkenalkan produk miracle mask..alhamdulillah cos selame sy menggunakan produk nie tiade masalah bg sy malah sy memperkenalkan produk nie pade kawan2 sy satu rumah. alhmdullillah mereke pun mengagumi produk nie justeru menjadi pelanggan tetap bagi produk nie....soo memang berbaloi...

Robi said...

Assalammualaikum.Hai Kak Nur..Ramai customer robi cakap best la pakai mask kak nur ni.Kulit rasa lembut dan licin.Jerawat cepat kecut.Yang bestnyer boleh jimat giler pakai mask kak nur nie..boleh buat lulur,scrub & bedak sejuk sekaligus.Harga berpatutan, 100% bahan neutral plak tu.Mask kak nur nie, robi banyak buat lulur.kulit memang totally rasa lembut.Harap kak nur bertambah maju...jika rajin..silalah jenguk ke http://www.robieshop.blogspot.com/.. produk miracle mask kak nur ada disitu...

Miracle said...

Terima kasih sgt2 pd semua yg bg komen di blog kaknur...Alhamdulillah ramai yg puas hati...semoga Miracle Mask dapat membantu menyelesaikan masalah kulit anda...

alynn said...

salam kak nur...

alyn nk bg komen pasal miracle mask ni...sebelum pakai mask dgn mior,kulit muka alyn jenis yang berminyak..sng naik jerawat especially jerawat pasir yg kecik2 tu..mula2 pakai mior memang naik jerawat pasir tu..tp lps pakai miracle mask akak tu tiap2 mlm selama seminggu alyn tgk jerawat mmg dh byk kurang..kalau ade jerawat naik pn xsakit mcm dulu..cepat kecut...parut jerawat alyn tgk dh mula pudar.. kulit pn kurang berminyak...walaupun baru pakai seminggu..alyn mmg berpuas hati dgn mask kak nur ni...miracle mask mmg best...xrugi alyn beli...hehe

fcumiracle said...

Hi Alynn...terima kasih sgt2 kerana berpuas hati menggunakan Miracle Mask...semoga Alynn mendapat kulit yg di impikan secara natural...

alyaa amira said...

assalamualaikum,
1st thing saye nak tanye mane nak dptkan produk ni dkt area slgor ?
shah alam ade x ?
muke saye ni saye geram laaa.
byk jerawat. mcm resdung pun ade jugak.
saye baru brumur 17 thn.
ramai kwn2 saya muke bersih tapi saye yg hanye 17 thn ni plak,
muke teruk dgn jerawat.malu rasenye..
saye nak sgt2 tau mane nak dptkan produk ni jike di jual di slgor.
harap bls balik ;)
terima kasih.

nal said...

assalamualaikum,
1st thing saye nak tanye mane nak dptkan produk ni dkt area slgor ?
shah alam ade x ?
muke saye ni saye geram laaa.
byk jerawat. mcm resdung pun ade jugak.
saye baru brumur 17 thn.
ramai kwn2 saya muke bersih tapi saye yg hanye 17 thn ni plak,
muke teruk dgn jerawat.malu rasenye..
saye nak sgt2 tau mane nak dptkan produk ni jike di jual di slgor.
harap bls balik ;)
terima kasih.

FCUMIRACLE said...

Wslm Alyaa...
Untuk dpt kan Miracle Mask area Shah Alam,Aleeya boleh contact Cik Mai 012-6607400,De Bali Spa subang - zila 0196449854...Alyaa boleh hubungi mereka yer..Terima kasih kerana berminat utk mencuba Miracle Mask...Insyaallah Miracle Mask dpt selesaikan masalah kulit Alyaa...

nur said...

nie yg pling cek suka...cek ssh nk kekal dgn 1 ptoduk...bila ja tgk muka makin truk ker or no effect ker..trus xnk try dh...tp produk nie mmg kasi aku jatuh cnta ler...

jerwat n parut la paling ketara perubahan...walupon jerwat mash nek lgi coz sbb kulit aku nie yg mmg problem...temek jer msk surut la ckit...minyk pon dh kurang..parut dh pudar....kiranya tahap keberkesaannanya amt memuaskan ati akue....
im not paying for anything to say this ya...:) juz a sincere review based on my own skin...gud luck in future kak nur....:):)

FCUMIRACLE said...

Terima kasih nur di atas semua testimoni yg nur bagi..dapatlah share dgn kawan-kawan yg lain...semoga nur menjadi pengguna setia produk akak yer...please come again dear..

N.M fAdHiL aSrYaRi said...

Terima Kasih la Kak Nur oii, produk ni mmg berksan tau, cheq pakai tiap2 hari tau habis licin muka cheq ni...produk ni best tau..awat tak best plak...benda mujarab mesti bestnya...harga pon berpatutan...x cuba x tau...dah cuba haa bru tau best ka tak best..tul tak Kak Nur...

Anonymous said...

salam semua...sy dh try miracle mask ni..2 mggu lepas..produk ni mmberi kepuasan pda sy.muka rasa tegang,licin dan sekata.smpaikan jiran2 trdekat sy pun teruja ngan perubahan kulit muka sy..depa pn nk try jgak..:-)tq kaknur sbb bg info produk nie..
syg kaknur..

eifa said...

salam semua...sy dh try miracle mask ni..2 mggu lepas..produk ni mmberi kepuasan pda sy.muka rasa tegang,licin dan sekata.smpaikan jiran2 trdekat sy pun teruja ngan perubahan kulit muka sy..depa pn nk try jgak..:-)tq kaknur sbb bg info produk nie..
syg kaknur..

LAN said...

Slm Kak Nur...
MIRACLE MASK memang hebat...kulit muka saya skrng nmpk sngt perubahan spt lbh halus n parut jerawat hmpir pudar...
korang cuba try test la MIRACLE MASK ne...
;D

cheno said...

salam kak nur...

slps da gne mask ni evan mse first time gne pn da nmpk perubahan..wowww mmg best..kulit nmpk tegang n parut jerawat semakin pudar..jerawat yang baru nk naik pn terus kecut ble pkai mask ni..tu yg bes sgt..berbaloi sy gne produk ni..anyway thanks akak introduce produk ni kt sy..

sape2 yg baru nk mencuba jgn ragu2 lg utk mencuba produk ni..slamat mencuba..xkn hampakan pengguna..insyaAllah..

-suhana-

talib said...

salam untuk smua n trutama kak nur

sy dh paki miracle mask ni dh hmpr 3 bln..sebelum ni resdung yg sye alami cukup bert... bila dh pakai mask ni
gatal n parut lame semakin hilang...
rasenya kena pakai lglh mask ni hingga parut smua hilg
tapi sye pakai pun wktu mlm je...pkai siang2 nt ketawa dek org plak...hehehheeh
k tima kasih kak nur coz tolong sye selma ni...muaaah

Anonymous said...

Alhamdulilah...segala pujian bg Allah.ternyata cubaan sy kali ni berbaloi..dgn izinNYA jerawat makin kurg n parut makin pudar.syukurla...akhirnya sy temui ubat kpd penyakit kulit wjh sy ni...jerawat dgn miracle mask..baru 2 ari guna tp dh npk perubahan.Harapnya wajah sy akn lbh elok pasni n makin berseri2 n awet muda...amin.Syukur Ya Allah n thanks k.Nur..

Anonymous said...

salam...sy baru 3 minggu pakai miracle mask nie...mmg best sgt2...bile jerawat naik tempek je terus kecut..tak jadi nk naik..muka pn rasa lembut je..

azur said...

alhamdulillah..berkat kesabaran 3 kotak sy pakai miracle mask dgn pemakaian setiap hari tanpa rase ragu2, akhirnye kulit muka sy yg dlu kusam,oily,berjerawat telah beransur pulih, tak sangka dgn bhn2 semulajadi ni lbih berkesan dr produk2 mahal, dlu jerawat di muka sy tak henti2 tumbuh yg paling rimas oily melekit2 muke sy,

sekarang jerawat ade 2,3 je tumbuh,pori dh semakin kcik,oily pn dh kurang tak mcm dlu lg,parut pn dh pudar sket..

terus terang, miracle mask ni mmg berkesan,yg penting kene sabar dan teruskan usaha..

sab said...

salam kak nur..MM mask nie boleyh gune siang dan malam ker kalau kulit berjerawat??sbbnye saya skrg nie sdg bercuti belajar..so akn pki sepanjang masa..mak saya bising asek pakai jer sbb die takut kulit x dpt bernafas..lps 2 boleyh x mask yg telah digunakan, say gunekn lg???

~missMIEZA~ said...

Salam kak nur..
Miza bersyukur sgt2 sbb terjumpa ngn produk ne.Alhamdulillah.Mujurla rajin belek blog2 org..dan dipertemukan 'jodoh' dgn miracle mask ne. Sbnrnya miza br jek terima mask ne smlm, dan miza br pkai seblm tdo smlm.Miza amalkan pakai bersama air mawar..dan Alhamdulillah jerawat yg menempel kt muka neh, surut. Sgt2 miracle. Xde kesan smpingn cth gatal2 ke, kekeringan ke, kulit lembap je. Sebenarnya muka miza rosak disebabkan oleh salah guna produk, menyesal sgt..muka miza jd kusam, xsekata, mcm de burning. Dulu ssh nk tumbuh jerawat, tp skrg jerawat batu pon tumbuh. Plus, miza pon de alahan resdung. Mkin menjadi2 lah.Bila dah jd mcm ne, bkn saja muka rosak tp keyakinan diri pon hilang. Miza berjalan tunduk2 jek, malu sbrnya. Bila terpaksa berdepan gn org ramai, rs nk pakai kotak ttp muka ne. Sy rs mcm dah putus asa utk baiki muka sy..xkn nk g treatment yg mhl2, sy student lg...(T_T)..Tp mujur sgt ada miracle mask ne, harap ia boleh membantu sy kembali seperti dulu..pnh keyakinan. So, lg 2 mggu sy update lagi ok? Klu nk bukti pon sy ble tunjuk nti, sy da amik photo sebelum pakai mask ne nti sy amik selepas plak.hehehe. Okla..thanks ya kak nur kongsikan rahsia keluarga kak nur utk kami semua.

p/s: Pagi td, de staf tegur sy cantik..hahaha...itu baru semlman pakai.Klu 2 mggu, mcm mane ek???mmmm -_<

bye2 semua!

BimBim said...

Salam, saya pun mengalami masalah kulit senang naek jerawat n agak kusam lately ni walopon saya bersemangat (ceh). Based on users' comments, saya rasa cam tertarik nak cuba produk ni. Betul ke okay nie? coz muka saya very sensitif...risau gak.. mmg jenis oily, tp kalo xkena produk tibe2 jek dia jadi dry semacam pulak. Sangat menarik tgk tetsimoni kawan2 yg laen ni.

melorina said...

salam nur,

sue jumpa miracle mask ni masa surf cari.com. mula2 order pun sbb utk hubby yg naik jerawat teruk kat muka dia (sebelum ni xpenah naik jerawat pun), sampai sue pun naik takut tgk muka dia... mcm2 produk cuba, penah order cream jerawat dr India! tapi kesan xmemuaskan..

kemudia bermula episod rawatan dgn miracle mask, tiap2 hari tempek kat muka... mula2 macam fed up, xnampak kesan, sbb jerawat tetap kat ctu! tapi yg ketara semasa rawatan, xde naik jerawat yg baru.

sue suruh hubby buat wap ngan sinus herb & rawatan resdung sekali. sampai merah2 muka lepas wap. tapi amazingnya, baunya sedap, wangi & rasa benda2 tersumbat dlm hidung tu hilang...

lepas 1 minggu sue nampak dh tinggal parut yg cantik,(biasakan parut jerawat warna hitam), pastu nampak mcm merah2, pastu pudar ke merah jambu...lepas 2-3 minggu lepas tu, tgk dh xde langsung jerawat, bekas parut jerawat pun xde langsung!! mcm ajaib sgt2... dgn hanya pakai miracle mask!..

skrg stok dh habis, kena order lagi... xbole kehabisan stok, rasa rugi sgt2...!!

sue pun even xde masalah jerawat, tapi suka jugak menempek hampir setiap malam, sapu nipis2... kalo hari minggu sapu tebal2 sikit + dgn madu.. lagi marveles!

kulit muka jadi lembuttt gitu... & bila sapu bedak & foundation , rasa serata je...hehehe.. yg penting kelihatan muda selalu... sampai org pun selalu salah teka umur.. hahahaa...

rainbow said...

hye semua..sy nak cite sket psl miracle product nie..sy ade guna sabun eumora sblm nie..sabun tu mmg bagos..tp ade side effect..kulit muka sy mengelupas teruk sgt..and naik tompok2 hitam sekitar hidung mata and dagu..so,muka dah jadi comot la..tp bile sy wap kan muka dgn sinus herbs and guna miracle mask,dlm masa satu hari jer kulit sy yg mengelupas tu trus hilang and jd lebih licin..sy nak kesan yg cpt..sbb tu sy cuba miracle mask nie..lps guna sinus herbs,kulit muka sy jd pinkish..
mcm menarik jer..all in all,produk nie mmg bgos sgt..smua org pun tegur muka sy..lg btambah keyakinan.. hehe..thanks kak nur! =)

eida said...

salam sume.. juz nk share ckit. sblm ni kulit muka sy brjerawt, de parut2 hitam n lubang2.. sy dh pakai MM kt 3mgu, tempek 2-3x stiap hr. so far, skrg ni jrwt dh hlg, parut2 hitam dh kurang.. kulit muka pn makin cerah n licin.. hepi sgt2. so, nk truskn pakai MM ni utk hilangkn parut lubang2 pla, xsbr nk tgok akhrnye.. mmg berbaloi pkai MM ni,x rugi...
thanks Kak Nur

ana said...

salam kak nur,muka saya berjerawat yang teruk dan berminyak.umur baru 18 tahun.sya nak cuba miracle mask.kat mane bleh beli di kawasan muar,johor.

FCUMIRACLE said...

Wslm ana,kalau johor...ana boleh cuba hubungi Reen 0167134435

fiela said...

Salam nk tya org mengandung boleh guna produk ni??

FCUMIRACLE said...

Hai fiela...orang mengandung boleh guna Miracle Mask..

Anonymous said...

kalau order dulu..then bayar boleh x..

wie said...

slm, kalau miracle mask tu 50g tahan berapa lama ye? kalau 2 kotak rm35 tu sekali dengan postage dah ke? tolong email eh kak utk detail, takut xjumpa blog ni dah

nwcaluvhm@gmail.com

tq kak :)

Anonymous said...

Salam...

Kak Nur, nak tanya sikit... kalau miracle mask tu dicampur sikit dengan serbuk kulit kayu manis boleh ke?