Sinus Herbs merupakan ramuan dari herba-herba semulajadi seperti ulam-ulaman untuk wap muka dan juga sauna yang sangat berkesan untuk merawat masalah resdung atau sinus, melancarkan pernafasan serta menghilangkan nafas yang berbau, menghaluskan, mencerahkan serta menegangkan kulit muka dan badan jika diamalkan secara berterusan.

Semenanjung: 3 paket RM37
Sabah & Sarawak: RM40
(Harga termasuk pos laju)






8 comments:

ima shariza said...

asalamualikum....
nie nak bg testimonial untuk sinus herbs nie...
ima dah try sinus herbs nie n bila kita wab kan muka tu kan rasa segar jer walaupun berpeluh2 waktu buat tu...
ehhehe boleh kecilkan muka gak tu...
mula2 buat ima buat kat dalam periuk kecik jer biarkan smpi dia mendidih waktu tu buat sorang2 blhlah guna periuk..
besoknya pulak ima bua lagi n then family ima sume trun sebab bau sinus herbs nie agak kuatla jugak...
so akhirnya satu family ima buat sinus herbs nie dan semua kata lepas buat rasa segar jer cam baru habis wat sauna...keseluruhanya best lah....tapi kalau nak lebihberkesan gunalah iracle mask skali baru best.....

nur said...

salam semua...
cek pon dh guna herbs nie..setakat nie alhamdulillah mslh resdung mmg kurang ckit..bila buat wap nie kn rasa fresh sgt2...nk muka rasa bersih..
lps tu..cek kerap bersin...n cm kluar bnda2 alah resdung nie la...
gatal2 muka mmg dh hilang..
kira sesuai sgt la klu yg da mslh resdung nie...klu lama2 dok amalkan insyallah bole selesai dilema resdung nie...

FCUMIRACLE said...

terima kasih banyak pd yg sudi share testimoni di blog akak ni...yg penting uols puas hati menggunakannya...sila datang lagi...

Anonymous said...

Sinus herbs ni..mase mula wap kat muka asyik bersin jer..batuk2 time wap tu...tapi go on je..bila dah hbis wap..rase lega..mula2 sakit kepala...lepas tu bwk rehat jap...mak ckp bila dah buat wap..muka hani nmpak mcm baby face..merah2 gitew..ahaks...aroma herba tu pun mcm sedap jer..rase nak minum..ehehehhe..but its worth it...

Anonymous said...

sy eifa..nk komen cikit..
sinus herbs ni mmg bagus..untuk sy n smua yg sedang atau belum guna..sbelum nie sy slalu sakit kepala..bla start gna sinus herbs nie..kepala rasa ringan ja..rasa fresh la dr sbelumnya..kalo x knal kaknur dlm nie mgkin sakit kpala nie x hilang² lg..
tq kaknur...tq3..

cheno said...

salam....

bg sy, sbb sy xde masalah resdung, so sy gne ni ngan mask tu..muka lg tegang n smooth sgt2..bau herba tu pn best..leh menyenangkan fikiran n kurangkn sakit kepala especially kalo ade stres time tu..hehee..biase laa student mesti xleh lari dari stress..lps wapkn muka gne herb ni rase kurang skit..huhuhuu..sgt bes...

slamat mencuba..jgn ragu-ragu lg utk mencuba..

p/s: bkn smata-mata nk promot tp kisah benar untuk dikongsi bersama dan mendapat faedah bersama..

pjut said...

salam.
actually bru jerk cbe 2 3 kali gitu.
first mmgla berpeluh gila guna.
tp lpas tue da nmpk fresh.
bersin pun mkin kurg skit2 da.
slalunya tiap pgi bersin.
so,mmg puas ati la.
kalo ari2 wat wap mst
lg gempk kesn dia.
trima kasih kak nur :)

tinie said...

malam td 2nd time gunakan sinus herbs ni..panaskn blk air yg guna ari tu, kali ni buat betul2 skit.. lama skit.. fuh masa bernafas tuh rasa btul kat dlm idung ni... nyut2..xsabar nk wat lg.. pasni nak try sinus treatment set la plak