Miracle Neem Scrub




Miracle Neem Scrub adalah gabungan dari Miracle Mask dan daun mambu(neem) untuk lulur badan dan masker muka yg sangat berkesan untuk :

-Melicinkan,menghaluskan dan mencerahkan kulit muka dan badan.
-Menghilangkan gatal-gatal badan ketika demam campak dan memudarkan parut akibat demam campak lebih cepat.
-Bertindak sebagai antibakteria dan menghilangkan daki di badan.
-Mengecutkan jerawat dan memudarkan parut serta mengurangkan minyak di muka.
-Memudarkan jeragat dan pigmentasi.
-Menegangkan kulit muka dan badan.
-sekatakan warna kulit,merawat masalah-masalah gatal kulit termasuk ekzema dan ruam.

Promosi
Harga :
300gm Neem Scrub
Semenanjung : RM75
Sabah & Sarawak : RM85

Percuma pos laju

Cara Penggunaan Miracle Neem Scrub

Untuk lulur badan,bancuh 3 sudu besar Miracle Neem Scrub bersama 3-4 sudu besar air sejuk atau susu segar.Basahkan dahulu badan sebelum mula lulur.Setelah lulur,biarkan kering di kulit selama 10-15 minit sebelum bilas.Tidak perlu menggunakan sabun badan. Guna sebagai lulur badan seminggu 2 kali atau setiap 2 hari sekali untuk melicinkan serta menghaluskan kulit disamping melindungi kulit dari bakteria.


Untuk pakai sebagai mask,ambil satu sudu teh Miracle Nem Scrub dan bancuh pekat dengan 1-2 sudu air sejuk,susu segar atau air mawar.Sapu rata ke seluruh muka dan biarkan sehingga kering kemudian bilas dgn air biasa sambil gosok perlahan-lahan spt menggunakan scrub.Elok digunakan 1 atau 2 kali dalam seminggu sebagai mask.Jika ingin guna setiap hari ketika tidur ,bancuh cair untuk pakai spt bedak sejuk dan bancuh pekat untuk tempek pada bahagian kulit muka/badan yg bermasalah seperti parut,jerawat,gatal-gatal dan kawasan yang berminyak.Biarkan semalaman untuk kesan yang lebih baik.

Jika kulit berjerawat dan berparut elok dipakai tebal setiap hari di waktu lapang atau ketika tidur malam di kawasan yg berjerawat dan parut sahaja.Cuci pada keesokan hari.









5 comments:

Anonymous said...

Salam kak Nur..ana ni...mmg best la pakai scrub ni.mlm td pakai..kulit rs gebu n halus jer.kalau wat masker pun best..jerawat cpt kering n parut pun pudar jek.cuma amik ms sket la nk ilg trus kan..xpe...mlm ni nk pakai lg.biar jrwt ni smua cpt kering..hehe...InsyaALLAH.

tinie said...

SALAM..
tq k.nur..best scrub ni..
dah pakaikan kat hubby..wat masker kat muka then scrub, also scrub kat blakang badan.. best katanya.. :)

me nak pakai g mlm ni.. biar cpt ket parut ilang..hehe

Anonymous said...

Salam Nur,

Just nak bgtau yang memang best pakai neem scrub ni.. akak normally guna as mask. Almost every nite akak pakai. Kalau ada pimples, cepat dry dan scar pun cepat hilang. The feeling lepas pakai mask ni pun, muka rasa bersih dan tegang. Paling penting, ingredient neem scrub ni memang natural dan ori.. so akak tak worry pasal allergy atau any bad effects kat skin. Tq sbb introducekan akak neem scrub ni.. :-)

FCUMIRACLE said...

Thanks kpd semua yg sudi share pengalaman menggunakan produk kaknur.Semoga anda semua berpuas hati dan terus menggunakan produk kaknur yer.

Anonymous said...

salam...saya mengalami masalah kulit(kelopak garam) yg teruk sejak 2 minggu yg lepas...setelah cuba neem scrub ni, 2 jam selepas tu kelopak garam tu terus hilang alhamdullilah...TQ -Pn.B-