TESTIMONI


Nurul Atikah said ~ni adalah gambar terbaru saya..ni la hasil saya pakai produk miracle kak nur..saya baru je pakai around 3 month n hasilnye sgt2 memuaskan...alhamdulillah.saye sgt sukakan miracle mask..mmg d best la.......rmi kwn2 tgur muka sye da mikn ok..sye ni da lme x balik kg...about 2 month la jgak..mgu lpas akak saye tpon.then die ckp eh tgk muka awak kat FB da mkin ok...n akak tnye still gune produk yg beli trugh internet tu ke..n i said yes..akak ckp kwn die pun berminat nk try produk kak nur ni...thank ek kak nur da knal an produk ni at nurul..epi sgt2...erm lupe nk gtau..saye bru je try pakai miracle extra moist..baru seminggu..mmg best gile pakai moist tu..yg penting senang nk apply make up...krim muka n bedak cam rata je...susah nk comot2...pendek kata produk kak nur ni mmg terbaik la..thnx akak!..luv u soo much~

Testimoni ~ Salam Semua , Saya Penggemar dan paling bersyukur dpt produk ni .. Saya mempunyai masalah resdung yg serious .. Bila lihat pd Muka sy mmg seperti tiada apa berlaku ... Tp bila sy buka tudung ... Anda bleh lihat keadaandi bawah pipi sy pd gambar pertama .. amat mnyedihkan .. pelbagai produk sy gunakan tetapi tidak sesuai dgn kulit sy sehingga sy berjumpa dgn 99 FACE + MIRACLE MASK .. hanya 3 MINGGU dgn usaha yang GIGIH sy menggunakan produk ini .. bleh lihat berubahan pd gambar kedua . jerawat hampir kecut dn gmbar ketiga JERAWAT HILANG serta PARUT - PARUT JERAWAT juga dpt di hilangkan dgn JAYAnye .. Alhamdulillah dgn izin Allah .. Kini sy tidak perlu buang duit byk untuk ke salon kerana sy sndiri dah pn berjaya mnghilangkan masalah yg sy alami .. Kini sy sendiri AGEN Produk utk Johor Bahru sesiapa berminat bleh email .. TQ KAK NUR , TQ 99 FACE + MIRACLE MASK + SINUS HERBS

DAFINA PINK said ~ nak berkongsi tntng produk nie...miracle mask + 99 face n moist .. sblum pkai produk nie...kulit muka berminyak,jerawat n banyak parut jerawat..dah pkai miracle mask n 99 face selama 3 bulan..kulit muka banyak berubah..kulit dh x berminyak,jerawat dh x naik banyak n yg syok sekali parut dh banyak pudar...suke sangat..99 face to lembut sekali bila d pkai x mcm scrub lain...skrg baru cuba moist dlm seminggu...ermmm hasilnya...bila nak bersolek..dh x pyah pkai bb cream cuma pkai moist n bedak...bedak elok ja sekata pada kulit...suke kan?jimat banyak sbb dh x payah beli moisturiser,sunblock n foundation...semua da dalam xtra moist nie....makasih pda sis liana sbb sudi sharing tntang produk nie smpai saya jatuh cinta tuk beli dan hasilnya....x mau tukar yg lain dah...hehehe

Sedar xsedar dah pakai 99face+mask hmpir 5 bulan..pggunaan dlm 5botol je..dan mmg berbaloi.ape yg wt sy trtarik sbb produk ni lgsung xguna bhn kimia.kulit sy sgt la sensitif! Salah produk je msti naik jerawat..muka merah2..dan semua tu wat sy rimas ! tmbahn lg sy stdnt culinary yg terdedah ngn prsekitaran kitchen yg panas +minyak..uhh ..kt sini sy bg testimoni sy bermula drpd xpakai produk ni lgi...muke sy penuh jerawat dan merah2..tmbahan lgi kulit sy cerah mmg la menampakkan lg kemerahan tu..owhh malu! Tempek la bedak 4 inci pn..foundation berlapis2..cnfirm nmpak gak! Pas 2weeks guna 99face+mask ..kesan ny sgt ketara. Merah2 da xnmpak.jerawat da kecut.ya allah bersyukur sgt jmp produk ni! Guna produk ni kena rajin..before tido sy msti pakai cm bedak sejuk ..kt jerawat tu tebal2 sikit tempeknye..siangnye kalau xde pape hal mmg menempek mask jela..seminggu 2x msti sy wapkan muke menggunakan herbs yg dpt free gift tu..xpyh tggu lama..sebulan je nahhh...tgk la muke sy pas sebulan.xpyh apply foundation dah.ape lgi...seronok dgn penggunaan produk ni...sy teruskn smpai xsedar dah 5 botol dah guna..dan kesannye,boleh tgk gmbar sy pd mggu terakhir bulan ke5 tu..alhamdulillah,berkat kesabaran dan kesungguhan pape pn leh jdi.kpd yg ada masalah mcm sy..or nk tny pape ker..about penggunaan produk ni ..atau masih ragu2 lgi..leh add ym sy or emel hadzira87@yahoo.com.. skg ni produk mahal2 pn sy dah xpcya.pd sy , sy blh dptkan ape yg sy nk dari produk ni..so,watpe nk terkejar2 cari produk beratus2 tu...mbazir ! kalau nk kuar mane2, sy juz apply moisturizer +cmpct powder je..tu pn da ckup..thanks 2 k.nur..bnyk melayan pertanyaan sy..owhh ya..skrg ni sy dlm proses pnggunaan multipurpose jamu+neems jamu yg utk kulit tu..nantikan testimoni sy nanti ya! Sbb bdn sy dah mkin nmpk shape..xletih..opss..wait 4 next --testimoni !-Rushda-

Testimoni Ninety Nine Face + Miracle Mask

                                                  Sebelum                                            Selepas            

salam k.nur, testimoni ni ikhlas dari sy..sy sgt berpuas hati dgn produk 99face n mask. selama ni mcm2 produk yg sy pakai..mcm2 salon kecantikan sy pegi,tpi masih xdpt selesai kan masalah jerawat n parut.dari produk yg paling mahal smpai la yg paling murah,suma sy da cuba.kalau ada kesan pn, tu xkn tahan lama.kdg tu geram sgt , bnyk aktiviti trbatas.sy segan nk berdepan dgn org ramai. syukur dpt jmpe produk akak,sy terus try..alhamdulillah , kesannya mcm yg akak dpt tgk..rmai kwn2 asik tnya apa rahsia..sy percaya pd produk ni dan akan ttp terus gunakan nya!! jerawat lagi , produk ni ttp dihati..!! thanks a lot akak...-RUSHDA-


 Safea said ~ Salam kak,tahniah sbb bjaya hasilkan produk yg seberkesan ini.Saya dah guna miracle mask ni 1 minggu lebih..actually 2 bulan lepas saya da beli,tp sy jarang sgt pakai sbb x sempat n kadang2 malas nak tempek2 mask tuh..hehe...tp akhir2 ni saya tgk ramai org da bjaya guna produk ni,so saya sambung pakai balik.saya memang tak pakai pencuci muka lain dah..100% saya pakai 99 face n miracle mask ni je..n baru2 ni akak bg saya extra moist...da seminggu saya pakai n gambar ni la hasilnya..sblm ni mekap bercapuk sbb kulit saya kering..muka pn nampak mcm suram n tua..huhu...alhamdulillah setakat ni saya heppy sangat pakai moist tu...InsyaAllah next week saya akan order lg extra moist tu..Thanks a lot kak..sblm ni saya dah hampir2 nak beli set produk yg katanya dapat bg hasil dalam masa 1 minggu,yg ada pitera tu..tp harga pcubaan pn dah RM199..nasib baik terbuka hati saya nak try produk miracle ni..so itu je ye kak stakat ni...hopes harga produk ni dapat dikekalkan ye ;)


SALAM, SAYA NAK KONGSI SEDIKIT PENGALAMAN MENGGUNA PRODUK 99FACE + MIRACLE MASK SELAMA LEBIH 3 BULAN. KALI PERTAMA GUNA MEMANG DAH RASA PERUBAHAN. TEKSTUR KULIT LICIN DAN SENANG NAK APPLY MAKEUP. SEBELUM MENGGUNAKAN PRODUK INI SAYA PERNAH MENCUBA PRODUK LAIN ...YANG BERASASKAN 100% BAHAN SEMULA JADI. 1 SET BERHARAGA RM 700 LEBIH TAPI TIADA KESAN APA-APA SELEPAS MENGGUNAKANNYA UNTUK BEBERAPA BULAN. TETAPI PRODUK INI 2 MINGGU SAHAJA SUDAH BOLEH LIHAT KESAN POSITIF WALAUPUN AMBIL MASA JUGAK NAK CLEARKAN PARUT-PARUT. SAYA JENIS TAK SUKA GUNA BEDAK SEJUK DI MUKA. TETAPI ATAS NASIHAT KAK NUR DIA SARANKAN SAYA KENA RAJIN GUNA MIRACLE MASK SETIAP KALI MASA TERLUANG. DAN SAYA PUN IKUT SARANANNYA. INI LAH HASILNYA. SAYA SANGAT BERSYUKUR KEPADA ALLAH BOLEH KEMBALIKAN KULIT MUKA YANG DULU. TERIMA KASIH KAK NUR.-NURULFAREHAH- 

Testimoni Jamu Neem + Multipurpose + Miarcle Mask + 99face

mirahumairah said ~ Salam,kak nur.kak,sy baru makan jamu neem dan multipurpose.dlm seminggu.dlm seminggu makan,sy dtg period,sy teruskan makan jamu,alhamdulillah,senggugut dah kurg sangat2..darah lancar.tak seteruk sebelum nie.baring je atas katil..tp sgt kagum.sy baru makan seminggu.alhamdulillah..cepat betul ek kesan dia..sy tak sangka.ingat ke kena tunggu sebulan =)..sekarang dah masuk ari ke 2 period,langsung tak sakit..darah lancar.tak rasa nak pitam.subhanallah,sy bersyukur sgt...


"IrRa Hadi said ~ Salam kak nur..
sy ske sgt mkn neem plus+jamu tu..sblum nie,tiap kx period,sy mst kne sgugut tau.. tp bile da sbuln mkn jmu kak nur 2,sgugut pon ilng..skang nie pon sy da jrg kne slsema..klu dlu,byk jrwt kluar kt blkng bdn sy..tp skang da lcin! hihihih..alhamdulillah cgt2 tau kak nur..thumbs up tuk kak nur!!♥ [Irra Hadi]"


"Zuraihan Ibrahim said ~ kak nur, saya baru je pakai 99face n miracle mask 2-3 kali, memang best. Dah ada orang puji...hehehe...jamu pun saya amalkan... agaknye kalo diteruskan penggunaannya, lagi menyerlah. Kulit jadi makin cerah. dah takde merah2 sbb jerawat n resdung."

"Salam akak.Sy suka!Hehehe.Ramai kwn2 sy ckp makin cantik skrg,berseri-seri je muka...:) tq so much kak,kenalkan produk ni kat sy.N smlm sy pakai skirt labuh yg agak fit ckit,ramai yg tegur nmpk cam dh kecik ckit.Ada sorang tu tegur body montok.Huhu.Mcm2...sempat jugak sy rekemen kat diorg...-Nurul Hajar-"

"Salam Kaknur,seronoknya sy,ptg td sy period...Alhamdulillah dah x senggugut...padahal td sy minum air sejuk berapa kali dah...kalau x mkn jamu tu confirm saya senggugut...ni x rasa pun nk period ,nk smyg...cek2 period puler..hehe best...-Nurul-"

"Nur Adlina Musa said~ best nye hari ni cuz dah period..hampir 2bulan x period..selepas 4hari mkn jamu multipurpose n jamu miracle neem, akhirnya penantian sy berakhir..hopefully pimple kat muka ne surut la lpas dah period..kak nur, pasne adik bg feedback seterusnya..Alhamdulillah.."

"SALAM KAK NUR SYG ... TQ - TQ VRY MUCH .. PAKSA YANA MAKAN JAMU .. SETELAH 2 BULAN PENGAMBILAN .. ARINI SGT2 SUPRESED .. SBB PERIOD PINGGANG X SAKIT WPN KAT OPIS TD BERJALAN KELILING KILANG 10 KALI .. KALO X , DA PATAH PINGGANG AGAKNYER ... ALHAMDULILLAH .. JERAWAT ???? LAGIK TERKEJUT .. X KLUAR .. HARAP2 LA HORMON SY STABIL DA NGAN IZIN ALLAH .. FB FRIENDS ... U OLSS MUST TRY ..-Norliana-"

"alhamdulilah kak..udh makan jamu n saya rasa ringan je bdndn saye mcm perasan bdn saya kurang dan ada shape cketlulur tu pun kawan tegur saya..kulit bersih..hee...syukur la..terima kasih kak..akak perkenalkan jamu n lulur(99f...ace + m.mask) tu..-Muneerah-"

"pas mkn jamu ni, rushda senang buang air besar.kalau dulu 2-3 ari pn payah..skrg ni dlm sehari msti pegi toilet.bdn rushda makin nmpak shape..rushda mkn bnyk pn, maintain je..lemak2 pn da xde.best sgt kesan nye. makin berseri2 je rasa sbb toxin da buang setiap ari.-Rushda-"

"kakjoey_redbean: i nak tanya kalau period sudah datang boleh continue makan jamu?nurmillionaire: boleh
nurmillionaire: period dah dtg ke?
joey_redbean: yala baru aje datang
joey_redbean: thank u kak
joey_redbean: jamu ada kesan sikit
joey_redbean: terkejut saya
joey_redbean: tak datang 2 bulan
joey_redbean: after makan jamu kak
joey_redbean: sudah ada
joey_redbean: datang hari
joey_redbean: makan 4 kapsul
joey_redbean: pagi tadi
nurmillionaire: :-)
joey_redbean: dah lancar
joey_redbean: saya akan tgk sebulan lagi macam mana
joey_redbean: saya akan bagi testimonial kat kaka
joey_redbean: kak
joey_redbean: kakak boleh saya promote jamu ini?
nurmillionaire: boleh
joey_redbean: hari tu saya pun susah....sini sakit sakit breast oun ada...
joey_redbean: tak boleh tahan
joey_redbean: abdomin sakit
joey_redbean: pun
nurmillionaire: skrg dah ok?
joey_redbean: sakit sikit masih ada tapi after makan jamu macam kurang sikit dah sakit...
joey_redbean: pimple pun macam kurang sikit
joey_redbean: tambahan i guna miracle mask and cleanser
joey_redbean: together kadang scrub neem
joey_redbean: hair mask pun i guna
joey_redbean: itu herba resdung i pun bol
joey_redbean: mandi
Joey Lee saya suka jamu akak :) sungguh berkesan :) "

"salam kak,dh 1mgu mkn jamu..jerawat ada tumbuh 1,2 je sb nk period, tp cepat masak brbanding dl tp jrwat dh kurang la...parut lama ni je ada xpudar lg.. jamu tu sy mkn,buang air besar dh cm dl la,ok...cuma kencing tu jd kerap...ni period xsenggugut..smpai xperasan period,sengal pinggal pun sikit 2 je...nt kalau dh habis sy oder lg..-Ruhannza-"

"IrRa Hadi Said ~ salam kak nur..sy bwu je 2 wix gne 99+mask+jamu nie..kulit sy ase lmbut jep tau..jrwt bsar yg bnyk kt area dgu n pipi knan sy nie pon da ok..yg tggl juz prut jep..tp da mkin pudr..lau ad jrwt pon cpt surutnye..tp kn jrwt sy da mkin kurg..alhamdulillah..♥...wlaupon xscntik akak 'snowhite miracle' tp sy ase syukur sgt2 tau..hihihi:)esk sy nk order lgik pkej nie..luv it..yg pntng kne S.A.B.A.R..btul x kak niur??hihihihih:) thnx kak nur 4 the advse.."

"Kalau kita,neem plus tu lg nmpk kesan dia.Kita senang buang angin,sblm ni mmg payah,pastu perut jarang kembung2 walaupun lps mkn.Kalau husband kita paling ketara dia x dengkur mlm dah.Dia kata hidung dia rasa clear sgt.Dia pun yg mintak beli lg sbb bagus dia rasa.Pastu kalau mkn jamu ni,badan kita jarang panas la kak.Kita mmg cepat kena demam.Makan jamu ni jarang kena dah.-Aida-"

"Salam Nur,sejak kaksu amalkan jamu ni..badan kaksu dah x letih macam dulu lagi walaupun satu hari x henti buat keje.Angin pun cepat je keluar,lps makan je jamu ni terus kentut2 dgn sendawa...kaksu pun bg anak2 dara kaksu makan sbb period,segugut diorg dgn masalah keputihan...alhamdulillah lps sebulan mkn,dah nampak perubahan..skrg dah hampir setahun kaksu dan anak2 amalkan...tu yg beli lg 10 btl..harap nur boleh pos cepat yer sbb stok yg ada ni dah habis...-Suhaila-"

"Alhamdulillah kaknur sendiri telah amalkan jamu Multipurpose ni sejak dr anak dara lagi hinggalah skrg dah berumur 31 tahun...semasa remaja dulu kaknur ni aktif dgn sukan...mmg waktu tu mcm2 masalah dalaman ada,kencing kotor,segugut,period x teratur,keputihan,gastrik dan juga masalah rahim rendah...ketika umur 19 tahun,barulah kaknur citer semua masalah ni pd mak sbb dah x tahan sgt...mak pun paksa kaknur mkn jamu ni setiap hari...Alhamdulillah setelah beberapa bulan kaknur amalkan...semua masalah td dah xde lg...lps berkahwin pun kaknur terus amalkan..mmg badan lansung x rasa letih walaupun masuk keje restoran pukul 7 pagi sampai 10mlm baru balik...masih rasa fresh...lps bersalin anak pertama dan kedua pun hanya jamu ni je yg kaknur ambil dan mmg berat badan cepat turun dan perut sampai skrg lansung x buncit...kalau dulu kaknur lansung x boleh puasa penuh disebabkan gastrik,tp jika setiap kali lps sahur kaknur terus mkn jamu ni...Alhamdulillah kaknur dpt berpuasa malah rejab dan shaaban pun kaknur dpt berpuasa....sbb itulah sampai skrg kaknur sgt yakin dgn jamu ni...:-)"

"salam kak...best la pakai produk akak ni..thanks ek sebab perkenalkan...bahagia jer rs bila org asyik puji...minggu depan nak kena order jamu lg lah...dh nak hbs...kalau ble xnak stop ambik sbb suke sgt.. yg pasti badan xletih la kak...tidoq lambat bangun awl pun xngantuk kat office -Azila Mahamod -"

":Nak kongsi skit ttg produk nih..selepas penggunaan sebulan sy da dpt rase perbezaan kulit muka saya..sebelum menggunakan produk ni...kulit muka gatal2 disebabkn resdung..jerawat naik time period..dan kulit muka berminyak sgt2...and now masalah tu xtimbul...jerawat time period xlah keluar teruk cam dulu..if pakai make up pun xla muka gatal2....kulit xler berminyak cam boleh goreng telur cam dulu..hihihi....so far produk nie klu diteruskan insyaallah..menghasilkan kulit yg baik...congrates and many thanks to kak nur..(",) -Siti Rohaida Yusof-"
"salam..akak, dh dekat sebulan sy pakai 99 face n miracle mask tu.mmg jerawat dh
kurang, satisfied la.sbb b4 ni dh mcm2 produk mahal cube. -zafirah syaza-"
"salam,sorry ganggu mlm2 ni,xsbr nk tgu esok pagi...sy dah pakai 99 + mask 10hari...mmg kulit cantik xde jerawat...parut pun pudar...-Fadzilah-"



Originally posted by 220796 at 6-11-2008 05:35 PM
ok nak update...siang smlm tetiba naik jerawat kat kiri dahi...area anak rambut....mlm td tepek miracle mask nipis2 pakai semalaman. pg ni tgk dah kecut jerawat tu...flet terus....

Originally posted by Santeira at 3-11-2008 12:14 PM
Yeah dah pakai miracle mask ni. Effect pakai untuk sekali pun bagi saya amat bagus--biasanya mask lulur macam ni mengeringkan kulit, tapi ni kulit tak kering langsung, malah lembap saja. Lepas sekali pakai, kulit terasa lebih halus, mulus dan bersih. Highly recommended

From : miZz HaNnA To:nurmillionaire@yahoo.com
salam kak....sya dah pakai miracle mask ni dah nak dekat seminggu....tiap2 mlm sya pakai cam pakai bedak sejuk....sya campur dengan madu khaula time pakai tu hehehehehe....sya noticed yg parut jrwt lama sya sebab silap pakai produk dah kurang la....bila pakai bedak pun jd smooth ja nampak....ni yg besh nib4 tidoq sya sapu gak mask ni kat leher ngan ketiak....biaq sampai pagi....mana tau bleh lg cun hihihiihihhihini baru seminggu....nnti lepas sebulan ke sya update lg ok kak....

From : Lydiaxxx@yahoo.com> To : nurmillionaire@yahoo.com
salam kak..ni ha nk bagi testimoni pasai produk miracle mask ni..baru je gna produk ni..xsampai sebln pn..tp kesan dh nampak ketara sgt..sebelum ni saya ada la jugak jerawat naik..biasa la student.. x penah lekang gn jerawat..sejak saya cuba miracle mask akak ni,jerawat pn dh kurang naik..even kalu ada yg naik pun,jadi terbantut plak.. mcm x jadi naik..pastu skang ni kiranya ada parut2 je la..tu pn sekarang ni parut2 tu dh nk pudar dh..memang best sgt pakai miracle mask ni..xrugi beli sbb harga pn berpatutan..servis kak nur pn best..thanx kak nur...

Originally Posted by faralens
Salam akak.saya tak sure,samada miracle mask yang saya guna nie.miracle mask akak atau yg lain.minngu lepas,sy ader bli MIOR dgn Happym***.so dpt free miracle mask,mula2 saya guna mask tue buat cam bdk sejuk.esok pg sy bgn,bhgn bwh mata saya kembung skit.cuak saya.saya basuh muka guna mior dan usap pelan2 mata saya.alhamdulillah ok.kembali kpd normal.pastu sy terbaca thread akak,sy praktik kan cara penggunaan yg akak suggest kat customer akak.alhamdulillah miracle mask nie mmg berkesan.jerawat yang baru nak masak, kecut.tempat luka jerawat pun kecut.dan esoknya,jerawat yang kecut tue,memang dah takda.kosongcuma parut2 di bahagian muka lain je tinggal skit.lagipun sy baru 1minggu guna mask nie dan MIOR.jerawat2 lain pun kecut jugakcuma muka sy skrng nie tgh kering sgt.tak boleh berpeluh skit,nanti gtal muka.simtpom nie memang biasa ke?sy tak boleh sidai bj lame2 sbb bile berpeluh,muka jadi gatal n rasa cam nak marah je.sy tak bubuh pelembap muka.muka kering n tegang sgt.mmg sy hanya guna mior dan miracle je skrng.insya allah dlm tempoh lagi sebulan,jika muka saya kembali normal seperti sediakala,sy berminat nak jadi agent jual miracle mask.memang berbaloi.

Originally posted by Santeira at 25-11-2008 03:13 PM
This product is great. It smells fragrant and the most important thing is, for RM 21 50g mask, it actually works! I wouldn't recommend anything that doesn't work. I also have puli-ama red wine mask but I think this miracle mask works better.First of all, I' combined usage of Eumora facial bar with miracle mask. After I cleaned my face with Eumora, I would wear miracle mask (it's whether you mix it with fresh milk, any type of toner or just plain water). Then you put it all over your face and let it dry. Usually I sleep with the mask on overnight--and the next morning I would use Eumora again. After that, I noticed my face was much cleaner, the skin tone was evened and fairer, the pores shrank and the best part is, my skin is not as oily anymore. The skin also felt baby smooth. thumbup.gifI've found out some spa gives this treatment (Eumora + miracle mask) for RM 20 per session. But since you can have this product for fairly reasonable price--I think anyone should give it a try. See the effect even with your first try! tongue.gif I was so skeptical about this mask at first that I kept it in a box for almost a month (my first package was given free by the Miracle Mask entrepreneur for trial). I'm regretting that I was so skeptical at first.Some people said it can lighten scars, but I've only used miracle mask for two weeks. I'll update the result later.

From : Lyn Jarvis
to : fcumiracle08@yahoo.com

Hello Nur (Nor?)siti Fatima,

Thank you so much for the mask and sinus treatment last week – Please find below a testimonial from me which you may use on your website.

I have begun using the products ,- Miracle Mask, Sinus Treatment , and Sauna Herbs produced by FCU Miracle Enterprise. After the Sinus treatment, my sinuses cleared completely over the following 24 hours, and my skin felt wonderful and much firmer and softer after the application of the miracle mask . The sauna herbs are a refreshing inhalant and helped with the cleaning of my skin and my sinuses at the same time.


I look forward to my next treatment

Thankyou

Lyn (59 yrs)

6 comments:

~missMIEZA~ said...
This comment has been removed by the author.
mira said...

salam kak..saya baru pakai miracle mask tu 3 hari..tp dh nampka berkesan..puas at sgt2..
sy ni pakai mcm2 tp semua xjd..
kdg2 malu nk jumpa org..
pastu syu cuba neem plus tablet tu..
resdung byk kuar..
mmg awal2 skt perut..tp mmg puas at..
yg pastinya sy xkan tgglkan product ni..
shamira_n@yahoo.com

OnieMia said...

ada testimoni bergambar lagi bagus.. mau tgk

naterah said...

salam..sy dah hampir sebulan pkai mask dan sinus herbs..ade nmpak perubahan tapi xla secara mendadak.mungkin kesan pada kulit tiap org x same..tp ape yg sy nmpak jerawat da kurang naik dan parut da pudar..nak lagi cepat hilang parut jgn usik langsung jerawat gune tgn..hands off ! :)mybe sy akan terus gune produk nih..:):)

illa said...

salam kak nur...
saya dah pkai product ni dari mula2dapat pd 1/7/2010 ari tu saya beli package 3,nk bagi comment tp xde mase...so, skg baru berkesempatan nk ckp skit pasal product miracle mask, 99 @ neem scrub...mula pkai kat muka rase panas skit, tapi lps 2-3minit da ok..bile tgk muka pd keesokan harinye..muka rase lembut, licin je...lgpn product ni dari bahn semulajadi,so memang mesra kulit...thanks kak nur...insyaAllah, nnt saya akan order lagi...pasni bleh promote kat kwn2... ;)-illa-s.kembangan

illa said...

salam kak nur...
saya dah pkai product ni dari mula2dapat pd 1/7/2010 ari tu saya beli package 3,nk bagi comment tp xde mase...so, skg baru berkesempatan nk ckp skit pasal product miracle mask, 99 @ neem scrub...mula pkai kat muka rase panas skit, tapi lps 2-3minit da ok..bile tgk muka pd keesokan harinye..muka rase lembut, licin je...lgpn product ni dari bahn semulajadi,so memang mesra kulit...thanks kak nur...insyaAllah, nnt saya akan order lagi...pasni bleh promote kat kwn2... ;)-illa-s.kembangan